Så funkar det

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna som medlemmarna på Telefiket brukar ställa. Om du inte hittar svaret på frågan du söker är du naturligtvis välkommen att kontakta vår support på info@telefiket.com eller telefon 0340-103 10.

Vad är Telefiket?

Telefiket är en teledating-linje där du kan träffa tjejer och killar från hela landet. Du hittar våra annonser i dags- och veckopress vilket gör oss till en av de linjer som har absolut flest besökare.

Hur fungerar det när jag ringer till Telefiket?

När du ringer in till Telefiket får du prata in en presentation av dig själv som läggs ut så att de andra besökarna kan höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till en privat pratstund. Är det någon du inte gillar kan du stoppa personen från att ta kontakt med dig, det är hela tiden du som bestämmer. Är du kille och ringer in får du enbart höra tjejernas presentationer och tvärtom. När du lägger på luren raderas din presentation och dina meddelanden. Det hela är mycket enkelt!

Mitt konto har spärrats p.g.a för många inloggningsförsök när jag ringer in.

Skicka ett mail till info@telefiket.se eller ring 0340-10310 så aktiverar vi kontot. Tänk på att lyssna färdigt på röstfilerna innan ni trycker in kontonummer och pinkod.

Köp av samtalstid

För att köpa samtalstid så att du kan ringa billigare måste du först skapa ett konto här på Telefikets hemsida. Du kan sedan logga in och fylla på ditt konto med pengar. Genom att klicka på länken Köp samtalstid i menyn överst på sidan kommer du till en sida där du kan köpa samtalstid. Du kan välja att betala för samtalstiden med Handelsbanken, SEB, Plusgirot, Bankgirot eller med ditt kreditkort.

Var ser jag hur mycket pengar jag har på mitt konto?

När du loggat visas ditt aktuella saldo längst upp till höger på sidan. Du kan där klicka på "Hantera konto" för att se en översikt över alla samtal du gjort till Telefiket.

Funktioner på TELEFIKET.

Meddelande:

Du kan skicka ett meddelande till en person vars presentation du hört eller fått meddelande från.

Prata direkt:

Du kan alltid skicka en förfrågan om ett privat samtal till personer du tycker är intressanta.

Ändra din egen presentation:

Du kan när som helst ändra din egen presentation.

Stoppa någon från att kontakta dig:

Använder du denna funktion kommer personen inte att kunna höra dig och därför aldrig heller kunna kontakta dig.

Höra om alla presentation eller bara dom du haft kontakt med:

När man hört alla presentationer kan man välja att höra alla igen alternativt bara hör dom man haft kontakt med tidigare. Denna funktion är särskilt användbar när många personer ringer till TELEFIKET.

Ha det så trevligt på Telefiket!

 

Logga in

Logga in eller skapa ett nytt konto om du inte redan har något.

Tjejer:
020-22 10 00

(0 kr/minut)

Killar ringer:
0939-20 10 000

(1,70 kr/minut)

Killar comviq:
0939 300 1000

(2,50 kr/minut)

Har du konto:
031-722 7170

(1 kr/minut)

Faktura:
031-72 22 999

(1 kr/minut)

Köp samtalstid!

Nu kan även du som inte har comviq ringa för endast 1 kr/min genom att registrera ett konto. Logga in i rutan uppe till höger eller registrera dig nu för att skapa ett konto!